Fényképezőgép javitás

Fényképezőgép szervíz

A FUJIFILM Magyarország Kft a készülékekhez az eladás napjától számított 2 év teljes körű rejtett gyártási hibára vonatkozó garanciát biztosít. Felhívjuk szíves figyelműket, hogy a készülékek mellé helyezett FUJIFILM Waranty kártya útmutatásai alapján az interneten végezzék el a készülék regisztrációját. Ezzel is biztosítják készülékük nemzetközi garanciáját. Amennyiben új termékek iránt érdeklődik keresse fel a www.fujifilm.hu honlapot.

Fuji

Fényképezőgép szervizünkben leadott készülékét, amennyiben a pontos hiba nem állapítható meg a követ-kezők szerint járunk el. Amennyiben a fényképezőgép javítása a megadott munkadíjból elvégezhető akkor automatikusan javítjuk. Ha a fényképezőgép javítása a feltüntetett munkadíjból nem javítható, akkor árajánlatot adunk, melyet ha nem fogadnak el akkor, nem kell fizetni.

Metz

Fényképezőgép szervizünk a HAMA Kft által forgalmazott METZ villanók garanciális és garancia időn túli javítását. A garanciális feltétel a jótállási jegy vásárlás helyén vételkori hitelesítése.

Kodak

A KODAK termékek javítását a fentiekben leírt feltételekkel javítja fényképezőgép szerint.